Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Ötödik hely a megye legrangosabb tornáján

2009.01.02. 20:10 | buntstift | 1 komment

Csapatunk a csoportmérkőzésekre ötös csoportba kapott besorolást, amiből négy csapat tovább is jutott, így nem panaszkodhattunk sem a szerencsére, sem az ellenfelekre. Az Admiral Casinó csapatáról tudtuk, hogy a velük vívandó meccsen nem mi leszünk az esélyesek, a többi mérkőzésen viszont a győzelem kalkulálható volt, még ha nem is igazán ismertük az ellenfeleket. A Bohócok elleni első csoportmeccsen egy fiatal társaság volt az ellenfelünk, akik ellen, ha nem is meggyőző játékkal de sikerült behúzni a három pontot. Következő mérkőzés az In-Tim elleni derbi volt, az eredmény 16-0. Nem is kell különösebben foglalkozni az eredménnyel mivel ellenfelünk nem tőlünk kapta a legtöbb gólt a tornán… Harmadik csoportmeccsen a Kőtár volt az ellenfél, akik az előttünk lejátszott meccseken nem keltettek rossz benyomást, de szerencsére ez a meccs is jött, méghozzá 6-1-es eredménnyel. Utolsó csoportmeccs jött az Admiral Casinó ellen. Az eredmény 6-4, sajnos nem ide. Mindenesetre a játékban nem volt különbség, a helyzetkihasználásban viszont igen. Nagyrészt ez döntötte el a mérkőzést a nálunk rutinosabb, és rendszeresen az első négyben végző ellenfelünk javára. Itt kell megjegyezni, hogy csapatunk a mérkőzés negyedét emberhártányban játszotta, így az eredmény nem mondható katasztrófálisnak. A lényeg a továbbjutás volt, sikerült, méghozzá a második helyen.

Következett a sorsolás. Mivel csapatunk a harmadik helyezettek közül kapott ellenfelet tudtuk kiket kaphatunk. A pakliban a Loki-Bau, Alvég Panzió és a Lak-Ép/Lak-Invest csapata volt. Abban mindenki egyet értett, hogy a Loki-Bau-t üdvözítő lenne elkerülni. Nem is kellett csalódni, mivel a verhetőnek tűnő Alvég Panziót kaptuk ellenfélül. 

Csoportmérkőzések:

Bohócok - FC Buntstift        3 - 5

gólszerzők: Csutak Ádám (2), Imre Balázs (1), Koman Vladimir (1), Kratochwill Zoltán (1)

F.C. Buntstift – In-Tim        16 - 0

gólszerzők: Koman Vladimir (5),  Imre Balázs (4),  Komonszky Gábor (2),  Kozmor Ákos (2), Csutak Ádám (1),  Kratochwill Zoltán (1),  Mészáros Ferenc (1)

Kőtár – F.C. Buntstift         1 - 6

gólszerzők: Csutak Ádám (3), Kozmor Ákos (2), Imre Balázs (1)

Admirál Casinó – F.C. Buntstift      6 - 4

gólszerzők: Csutak Ádám (1), Koman Vladimir (2), Kozmor Ákos (1)

A legjobb 16 között tehát az Alvég Panzió volt az ellenfél, ezt az akadályt is sikeren vette csapatunk bár a végét majdnem sikerült elszórakozni, azért így is a legjobb nyolcba jutottunk!

Nyolcaddöntő:

F.C. Buntstift – Alvég Panzió         4 – 2

gólszerzők: Koman Vladimir (2), Komonszky Gábor (1), Kozmor Ákos (1)

A negyeddöntőben aztán a már jól ismert Admiral Casinó volt az ellenfél. Az öltözőben mindenki egyetértett abban, hogy a csoportmeccsel nem kell foglalkozni, ez egyenes kiesés. Tulajdonképpen új torna kezdődött, ahol bárki kieshet. Veszteni valója igazából ellenfelüknek volt, nem nekünk, ennek ellenére egyöntetű vélemény volt, hogy a védekezésben még koncentráltabban kell teljesíteni, mint az eddigiek során. Nem telt el öt perc sajnos már vezetett is ellenfelünk, majd nem sokkal később meg is duplázta előnyét. Erre már szerencsére volt válasza csapatunknak, az eredmény ekkor 2-1 oda. A továbbiakban még egy-egy gól esett mindkét oldalon, a különbség a továbbiakban már nem változott. Ennek több oka is volt, az egyik, hogy még mindig maradtak ziccereink kihasználatlanul, a másik két büntetőterületen belüli szituáció, amit valószínűleg csak az a két „úriember” nem látott, akik a mérkőzést vezették. Így kissé keserűen élte meg a csapat a kiesést, mivel egy papíron jobb csapatot sikerült nyomás alatt tartani a mérkőzés utolsó harmadában, másrészt érthetetlen az is, hogy miért kell segíteni az ellenfelet…és még csak azt sem lehet mondani, hogy nem látványosan történt az eset. Másik szempont pedig az, hogy valószínüleg a nézők is szívesebben néztek volna meg egy rávezetéses büntetőpárbajt a negyeddöntőben, mint egy ilyen „tervezett” továbbjutást.

Negyeddöntő:

F.C. Buntstift – Admiral Casinó      2-3

gólszerzők: Imre Balázs (1), Kratochwill Zoltán (1) 

Csapatunk még két mérkőzést is játszott a Savaria Arénában, amire valljuk meg nehéz volt felpörögni, de ha nyögvenyelősen is, a csoportmeccsek után másodszor is sikerült megverni a Bohócok csapatát, ami után a Blöff Snapi ellen küzdhettünk az 5. helyért. Egy gólgazdag mérkőzésen végül sikerült megszerezni az ötödik helyezést, ami a tavalyi 7. hely után mindenképpen bíztató a jövőre nézve. Az eredményhirdetésen még az 5. helyezésért járó kupa mellett egyszer szerepelt csapatunk, ugyanis a gólkirályi címet csapatunkból Voli vihette haza, amihez a csapat nevében is külön gratulálunk. De emellett is szeretnénk megköszönni Volinak és Csutinak, hogy eljöttek, és segítették csapatunkat a tornán.

5.-6. helyért

F.C. Buntstift – Bohócok     2-1

gólszerzők: Koman Vladimir (1), Kozmor Ákos (1)

F.C. Buntstift – Blöff Snapi  8-6

gólszerzők: Imre Balázs (2), Koman Vladimir (2), Kozmor Ákos (2)

Csapatunk góllövőlistája:                                         

1.    Koman Vladimir  (13)

2.    Kozmor Ákos  (9)

3.    Imre Balázs  (9)

4.    Csutak Ádám  (7)

5.    Komonszky Gábor  (3)

6.    Kratochwill Zoltán  (3)

7.    Mészáros Ferenc  (1)

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr78853954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algida 2009.01.02. 23:48:02

Gratula az egész csapatnak, jók voltatok! Igazából az szinte már természetes,hogy Voli, Csuti és Kozy sorban lőtték a szebbnél szebb gólokat, úgyhogy én most Imre Balázs játékát emelném ki, tetszett. Így tovább! És még egy észrevétel: nem tudom, észrevettétek-e, a Casino elleni negyeddöntőben a lelátón senki sem Táncsicséknak szurkolt... Január végén Bükön is szívesen látnánk a csapatot!
süti beállítások módosítása