Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Véget ért az "előszezon" - Győzelem a büki tornán

2007.12.14. 14:26 | buntstift | Szólj hozzá!

December 9-én Bükön szerepelt csapatunk egy "villámtornán". Nem a teljes kerettel vettünk részt az eseményen, és nem is Buntstift, hanem Kőszeg néven. A csapathoz csatlakozott erre a tonrára Szolyák Tibor és Gugcsó Ákos is. A tornán 6 csapat vett részt, és az első helyet körmérkőzéses rendszer alapján döntötték el a csapatok. Csapatunk egy döntetlennel, és négy győzelemmel veretlenül szerezte meg az első helyet. Köszönettel tartozunk szakmai igazgatónknak, Kozmor Imrének, amiért a nehezebb periódusokban hasznos tanácsokkal, és jól időzített cserékkel segítette csapatunk sikeres szereplését.

A büki tornán résztvevő keret tagjai:

kapus: Szép Róbert

mezőnyjátékosok: Táncsics Péter, Kovács Szabolcs, Kratochwill Zoltán, Imre Balázs, Szolyák Tibor, Gugcsó Ákos, Szlávich Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr66263872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása