Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Sérülések a csapatnál

2008.05.14. 23:43 | buntstift | 1 komment

Sajnálatos hírek vannak a csapatunknál!A tavaszi szezon végefelé két súlyos sérülést is elszenvedtek csapattársaink.Kovács Szabolcs (Kokó) Magyar Kupa meccsen váll illetve könyöksérülést szenvedett!Mentővel szállították a korházba, de az estét már otthon tölthette.Az idei szezonban már nem számíthat a kőszegi csapat a játékára,bár a Kokónál mint tudjuk a lehetetlen nem létezik!

Másik sérült Komzor Ákos!Cifra történet az övé.Ágyéksérülését injekciókúrvál kezelték a csapatánál,csakhogy rossz helyre kapta azt a fránya szurit és így egy  teniszlabda nagyságú csomó keletkezett a bal farizmában.Ezt egy rövid de annál fájdalmasabb mütéttel távolították el.Így a szezon nagy valószínüséggel befejeződött Kozi számára is.

Ezúton is mielőbbi felépülést Nektek bár a téli teremtornára ezek a sérülések már a múlté lesznek,s bízzunk benne h mindenki egézséges lesz a decemberi rajtra.Mert akárhogy is nézzük szépen lassan közeleg....

 

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr54469294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FüleAnti 2008.05.15. 00:25:32

Jobbulást gyerekek, és köszönjük, hogy végre valaki hajlandó volt frissíteni! Mindörökké BUNTSTIFT! Hajrá Vegyész mind az egész!
süti beállítások módosítása