Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Beszélgetés Jose'-val, azaz Dienes Balázs csapatvezetőnkkel

2008.10.18. 16:10 | buntstift | Szólj hozzá!

 

Szia, Balázs! Mint minden csapatvezetőről, rólad is kevesebb szó esett az eddigiekben, pedig a csapat fontos láncszeme vagy, a háttérmunkálatok mellet a jó hangulatért is te vagy ez egyik felelős. A Buntstift mellett mivel foglalkozol?  Mi köti le az időd jelentős részét?

A Buntstift mellett főiskolai hallgató vagyok Szombathelyen, fontos része az életemnek a mulatás, ami akkor a legjobb, ha a kezem alatt dolgozó játékosok is részt vesznek. Egyébként visszatérve a kérdésre a Buntstiftnél mindig remek a hangulat, ezért ilyen összetartó a csapat. 

Mit jelent számodra a Buntstift? Szórakozást, sportot, hobbyt? Vagy esetleg valami mást?

A Buntstift nagyon sokat jelent nekem, egyszerre barátságot, sportot, szórakozást, és hobbyt? Teljes mértékben a csapat tagjának érzem magam, mint csapatvezető. Ezen kívül, ez a csapat még többet jelent, várom már a tornákat, ahogy egyik játékosunk mondja, DE PETI KEVESEBB, MINT EGY HÓNAP ÉS KEZDŐDIK!

Mit nézel meg szívesebben? A Buntstiftet a kőszegi tornán a harmadik helyér játszani, vagy egy BL elődöntőt?

Ez egy fogas kérdés, de azt mondom a BL elődöntőt. Nem, ne kövezzen meg senki, de ha a harmadik helyért játszunk, akkor csalódott leszek, ennek a csapatnak döntőt kell játszani nem pediga  harmadik helyért küzdeni. A színvonal egyébként meg vagyok győződve lenne olyan, mint a Deportivo - Porto elődöntőn pár éve.

Mi az, ami miatt csapatunk a tornákon kimagasló eredményt érhet el?

Ezt a kérdést megfordítanám, miért ne érhetnénk el az első helyet a tornán?  Ahogy Csank János mondta anno a Vác mestereként, miben maradnánk el a többi csapattól, hiszen két éve elsők lettünk, tavaly második helyet szereztünk. Semmivel nem lógunk ki a mezőnyből, illetve de... felfelé kilógunk.

Mi lehet az erőssége a csapatnak, és mi az, ami a legtöbb fejfájást okozhatja?

Az erőssége a csapatnak, az hogy csak klasszisaink vannak, igazi csapatként funkcionálunk, taktikai repertoárunk elég széles, és nem utolsó sorban képesek vagyunk egy olyan dologra, ami a jó csapatok és jó játékosok ismertető jele tudunk váratlant „húzni”. Mielőtt elfelejteném a portugál aranygenerációval ellentétben mi képesek vagyunk nyerni. Fejfájást maximum az okozhat, hogy ki tegyek be a kezdőbe, mert mindenki odavaló, de ismered a közhelyt ez kellemes gond egy edző életében.

Mit vársz a csapattól a várpalotai tornán? És az azt követőkön?

A várpalotai torna egy teszt lesz, meg kell néznünk, hogy hol tart a csapat. Ahogy egy neves magyar szakember mondta, elégedett leszek, ha lesz 1-2 jó passzunk, félre a tréfával szóval ez egy felkészülést segítő torna, ahol négybe várom csapatot.

A tavalyi szilveszter kupán Ivancsics Gellért volt az egyik vendégjátékosunk. Sokat vársz tőle?

Akik ismernek, azok tudják, hogy a Kispest a kedvenc hazai klubom, innentől kezdve egy Kispest játékostól mi is lehetne az elvárás részemről 1-es osztályzat a Kickertől az pedig világklasszis osztályzat. Ivancsicstól az várom, hogy a remek balos elsüljön párszor, és NB1-ben megszerzett rutinjával segítse a csapatot a jó eredményhez.

Sok szó esik az anno bajnokságot nyert Vác FC – Samsung csapatának híres védősoráról. Megpróbálnád összehasonlítani a jelenlegi védősorunkat a legendás bekkekkel? Kinek lenne esélye bekerülni a váci védelemből a Buntstift jelenlegi keretébe?

Tudni kell, hogy ennek a váci csapatnak egy bizonyos Koszta János volt a kapusa, aki remek reflexeivel kellemetlen perceket szerzett az ellenfelek csatárainak.  A védelemben nem kisebb nevek, mint Hahn, Kasza, Miovecz, Puglits, Szedlacsek, Nagy kergette a labdát, azt mondom annak a csapatnak is meg volt az erőssége, és a mi csapatunknak is. Tudni kell, ezt a csapatot a szezon előtt eléggé alul értékelték, de megmutatták hogyan lehet bajnokságot nyerni így is. Azonban a Buntstift edzőjeként nem mondhatok mást: a mi csapatunkba senki nem férhet be, mert a legmegfelelőbb játékosok vannak a csapatunkban. 

· 1 trackback

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr58720240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Captcha solver free 2017.09.22. 09:59:49

Első saját Joomla modulom :) - Joomla blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása