Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Palota velünk volt. 1/1

2008.11.25. 19:10 | buntstift | 8 komment

 A hétvégén a már előzetesen beharangozott Palota Kupára utazott csapatunk. A helyszín természetesen Várpalota volt, ahova a várakozások szerint szombaton délután két órakor az egész csapat megérkezett.

Hiba lenne azt állítani, hogy tisztába voltunk az erőviszonyokkal a torna előtt, mindössze annyi információnk volt, hogy több megyéből is érkeznek csapatok. Ennek megfelelően próbáltuk az első perctől kezdve a saját játékunkat játszani.

Mindjárt az első mérkőzésen kemény csatára kényszerültünk. Egyrészt mindjárt ez egyik legerősebb csapattal kezdtünk, a másik probléma pedig az azonnali kezdés volt, mivel bemelegítésre egyetlen percünk sem maradt. Az eredmény egy gólos hátrányból 1-1 lett végül. A következő 3 csoportmeccset magabiztosan sok rúgott góllal sikerült hozni. Majd a legjobb nyolcba kerülést még szombaton magabiztos (és ismét nagyarányú) győzelemmel biztosította a csapat.

Az esti program a szálláskereséssel, és annak elfoglalásával telt, érezhető volt, hogy mindenki meglepődött, hogy végül nem Várpalotán intéztek szállást a szervezők, hanem Palota mellett egy Öskü nevű településen. Mire megérkeztek a fiúk a szállásra, megérkezett a tél is, úgyhogy csak a legmerészebbek lelkesedtek továbbra is az esti „felfedező körút” iránt. A szállásról… Hát tulajdonképpen kényelmi szempontból nem volt probléma, de fura volt, hogy a szállás ára óráról órára változott, szerencsére a világválság nem mélyült olyan szintre az éj leple alatt, hogy földhöz vágta volna a srácokat anyagilag. De előfordulhat, hogy a szállásdíj amiatt lett drágább, hogy a kedves háziasszony tulajdonképpen komplett házi őrizetet is biztosított a fiúknak, amit, hogy finoman fogalmazzunk nem igényelt senki, és a közös vacsorát is sokan a „szívünkbe zártuk”…

A napot egy pókerrel zárták a fiúk, ami a győztes (Kozy) szerint természetesen papírforma győzelemmel zárult.

A második napot a szállás elhagyása után egy közös vásárlással folytattuk, majd a terembe megérkezve megismerkedtünk a többi csapattal, amire bőven volt időnk, mivel délután 4 órakor voltunk érdekeltek a legjobb négy közé jutásért. Szerencsére a hosszú várakozás ellenére frissen mozogtak a srácok, és ismét fölényes győzelemmel jutottak a következő körbe. Ez elődöntőben a már általunk jól ismert Mágusokkal kerültünk szembe, és bár ők inkább a szervezett védekezésre építettek, a vége így is csak 3-2 (gólszerzők: Kratochwill (2), Imre J.) lett a javunkra, annak ellenére, hogy a mérkőzés java részét végigtámadtuk. A döntőben egy már összeszokott kispályás csapat várt a Buntstift-re, ennek megfelelően komolyan készült mindenki, de tudható volt, nem lesz könnyű dolgunk, mert szervezett ellenfélre akadtunk, amit a mérkőzés bizonyított is. A mérkőzés ismét mezőnyfölényt hozott, labdabirtoklásban is ismét ellenfelünk fölé nőttünk, de ezért nem adnak pontot, sőt gólokat sem, így hiába vezetett csapatunk a rendes játékidő utolsó pillanatáig, ellenfelünk egy nagy szabadrúgásgóllal (a mérkőzésen a másodikkal) egalizálta az eredményt. Tehát a rendes játékidőben: 2-2 (gólszerzőink: Kozmor, Mészáros F.) Mondani sem kell, senki sem örült a hétmétereseknek, no nem azért mintha nem lenne kiváló kapusunk, de az valahogy mindig lutri, és sokszor bebizonyosodott már, hogy nem szolgáltat igazságot.

Ennek ellenére csapatunk jobbnak bizonyult a hétméteresek során, a rend kedvéért a döntőben heteseket értékesítő csapattagjaink: Kozmor, Imre J., Imre B.

Az eredményhirdetésen is „sikeresen szerepelt” csapatunk, mivel az első helyért járó gyönyörű kupa mellé, elhoztuk a torna legjobb játékosa címet (Kozmor Ákos), a gólkirályi címet (Horváth Péter), illetve a döntő legjobb játékosa címet (Mészáros Ferenc) is.

Összegezve a két napot, azt hiszem elmondhatjuk, hogy a srácok szép játékkal, sok gólt szerezve, és kellő alázattal kezdték a téli szezont, és azokon a meccseken, ahol küzdeni is kellett, ott tudtunk küzdeni, illetve türelmesnek lenni.

A győztes csapat tagjai:

Albert Dániel (c), Horváth Péter, Imre János, Imre Balázs, Komonszky Gábor, Kozmor Ákos, Kratochwill Zoltán, Mészáros Ferenc, Szép Róbert, Szlávich Csaba, csapatvezető: Dienes Balázs

 

 

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr49788330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinder 2008.11.25. 21:29:40

Aki a döntő legjobb játékosát kiválasztotta az (igen erős mezőnyből) mutatja a hatalmas hozzáértését mivel a játékos szinte a döntő összes góljából szerepet válalt. Ezúton szeretnék gratulálni neki. :)

Vojtekovszki 2008.11.25. 22:25:25

Hát gyerekek, megismerték a csapatot Palotán is, egyébként csodálkoztam, hogy a Lederer nem volt kint, de sebaj. :) Balázska látom még mindig nehezzen emészted azt, hogy ki lett a döntő legjobbjának választva. Pedig 3 gólban benne volt :D

Macilaci 2008.11.26. 20:17:30

Gratulálok a győzelemhez! A szombati napot sikerült végigkövetnem (kivétel ez alól a lányok elleni meccs) és megerősítem a fent leírtakat: szép volt fiúk!

UI: Csabi bémeg, legközelebb tisztázzuk le melyik csarnokból viszitek el a kupát! :D

Krato 2008.11.27. 22:09:05

Innen is üdvözlöm az ösküi hölgyet!!!

Kozy 2008.11.29. 21:15:26

én is üdvözlöm az ösküi jó kúrva anyját...:):):)

Vojtekovszki 2008.11.30. 15:12:35

Az Ösküi estére a Kefe mondott egy jót. SZOBAFOGSÁG ÖSKÜN. :D

Kozy 2008.12.02. 12:12:24

Elmondom nektek,hogy a Kefe érezte magát a legjobban! :) De figyeljünk oda nagyon,mert most vár a legfontosabb feladat a csapatra:KŐSZEG!!!

kefe 2008.12.05. 10:07:03

Srácok!remélem mindenki kellőképp felkészült a hétvégi teremtornára!!nem okozhatunk csalódást és a papirformának megfelelő eredményt hozzuk!bízom benne,hogy mindenki 100%-ot fog nyújtani!ha mindenki a tudásának megfelelően játszik és hozza a formáját nem lehet gond!Kedves Balázs!szeretném ha jó lenne a hangulat és ebbe be kell segítened ha másba nem is tudsz...:-):-)HAJRÁ GYEREKEK!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása