Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Következik: „XXIII. VODAFONE – FM 88.4 NYUGAT RÁDIÓ SZILVESZTER KUPA”

2008.12.22. 16:42 | buntstift | Szólj hozzá!

 Csapatunk második ízben vesz részt Vas megye legrangosabb teremlabdarúgó tornáján Szombathelyen. Az előző évtől eltérően, most rendkívül nehéz szervezést követően sikerült végül tető alá hozni az indulást. Elsősorban nem is az anyagiak miatt (bár a 35 ezer HUF-os nevezés sem tekinthető alacsonynak), hanem a keret összetételét illetően adódtak nagyobb problémák. Az előzetesen eltervezett keretből kiesett Ivancsics Gellért, és sajnos a többi jelölt is nemleges választ adott a felkérésekre. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy végül két minőségi játékost sikerült a csapathoz csábítani (Koman Vladimir, Csutak Ádám), így azt hiszem nyugodt szívvel - és persze a meglepetés reményében - utazik csapatunk a tornára. Szlávich Csaba műtét miatt nagy valószínűséggel ebben az idényben már nem állhat csapatunk rendelkezésére. 

Az F.C. BUNTSTIFT Szilveszter kupára utazó kerete: 


kapus: Szép Róbert 
mezőnyjátékosok: Albert Dániel, Táncsics Péter, Kratochwill Zoltán, Imre Balázs, Csutak Ádám, Koman Vladimir, Mészáros Ferenc, Kozmor Ákos, Komonszky Gábor
csapatvezető: Dienes Balázs

Csapatunk a következő csoportba nyert besorolást:

F.C. Buntstift

In-team

Bohócok

Kőház

Casino-Admiral

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr50836898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása