Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Szezonkezdet: Hétvégi "tourné" Palotán...Gyerünk gyerekek!!

2008.10.07. 19:15 | buntstift | Szólj hozzá!

Amint a blogban előre jeleztük, csütörtökön edzéssel egybekötött fejtágítás és megbeszélés volt a nagy hogyan továbbról. Nagy örömünkre, aki el tudott jönni a csapatból az ott is volt, még ha sérülten is. Ez úton is mielőbbi jobbulást kívánunk Kozmor Ákosnak, Kratochwill Zoltánnak, és természetesen Táncsics Péternek. Tányér elmondta, hogy bár a térdét műteni kellene, de összeszorított fogakkal segíti a csapatot a téli tornákon, és csak utána fekszik kés alá.

Az elkövetkező téli időszakról:

Nagy valószínűséggel négy torna lesz a palettán, a várpalotai lesz az első (nov. 22.-23.), ezt követi a kőszegi hagyományos hazai torna, majd a szilveszter kupa Szombathelyen, és ha minden jól alakul, akkor már az újévben Sárváron is bemutatkozik csapatunk.

Itt mindjárt ejtsünk is szót a Palota kupáról. Egy kedves invitálásnak teszünk eleget november végén. Arról sajnos nincsen információnk, hogy a blog vagy esetleg az éjszakai teljesítményünk után érdemeltük, ki hogy Várpalotára is eljuthassunk. Abban természetesen egyetérthetünk, hogy onnan már RákosPALOTA sincsen elérhetetlen távolságban. A november 23-án kezdődő torna 4+1-es lesz, ami tulajdonképpen nem is akkora baj, hiszen a sárvári torna is hasonló lebonyolítás szerint működik. Erőfelmérőnek tökéletes lesz tehát ez a palotai kiruccanás, de természetesen a minél jobb helyezés elérését is célul tűztük ki, még ha számunkra ez a torna a négy közül kissé sötét lónak is számít.

Az utazó keretről:

Egyelőre a biztos résztvevők a következők:

Szép Róbert, Kratochwill Zoltán, Albert Dániel, Imre Balázs, Kozmor Ákos, Komonszky Gábor, Szlávich Csaba, és csapatvezetőnk: Dienes Balázs. Reméljük Táncsics Péter, Kovács Szabolcs és Imre János is a csapattal tarthat.
  

GYERÜNK GYEREKEK, PALOTA VELETEK !!!

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr57701646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása