Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

2/2 Otthon tartottuk a kupát!

2008.12.17. 17:42 | buntstift | Szólj hozzá!

Második szezonbéli tornájára készült a csapat, ahogy azt az előző blogbejegyzésben olvasható volt. Az első napon a csoportmérkőzéseket vívtuk, lehet mondani magabiztosan, minden meccsen győzelmet elkönyvelve végzett a csapat az első helyen.

A döntő napján a nyolcaddöntőkkel folytatódott a torna. Ekkor már sajnos Kiricsi Dániel nem tudott csapatunk rendelkezésére állni, de szerencsére a létszám így sem csükkent, mivel Józsi Zoltán elfogadta a meghívást és a döntő napján jó játékkal segítette csapatunkat.

Ez első mérkőzést a szokásos álmos kezdés után a jó második félidei játéknak köszönhetően 10-1 arányban nyertük. A negyeddöntőben egy már jóval nehezebb ellenfél várt a csapatra a Gala Sport személyében. Ez a mérkőzésen be is igazolódott, mégha a 3-0-ás győzelem nem is feltétlenül tükrözi ezt. Az viszont mindenképpen dícséretes, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni ezt az összecsapást. Következhetett az elődöntő a Lak-Invest csapata ellen. A mérkőzés elején sokáig nem találta a csapat a fogást az ellenfélen, de az első gólok után már nagyszerű átemelős gólnak is tapsolhatott a nagyérdemű...a vége 5-1 ide. Így hát rövidke pihenő után kezdődhetett is a döntő a Lak-Invest II. ellen, bár úgymond a második csapat ellen játszottunk, azt meg kell jegyezni, hogy egyértelműen a legnehezebb ellenfél várt a döntőben a csapatra. Szerencsére a csapat összeszedett játékot vonultatott fel a döntőben, és miután a vezetést is mi szereztük meg, nyugodtabban játszottak a srácok. Ahogy telt az idő, úgy támadott ki a Lak-Invest is, amit szerencsére sikerült gólokkal büntetni, köztük egy újabb látványos távoli emeléssel..(Kozmor a szerk.), így a 4-1-es győzelemet követően két év után újra a Buntstift csapatához került a gyönyörű, hatalmas serleg.


A győztes csapat tagjai: állnak balról: Szlávich Csaba, Kozmor Ákos, Kratochwill Zoltán, Szép Róbert, Mészáros Ferenc, Táncsics Péter, Dienes Balázs, guggolnak balról: Imre Balázs, Albert Dániel, Imre János, Józsi Zoltán

A döntő nap eredményei:

nyolcaddöntő: F.C. Buntstift - Káosz 10-1

csapatunk gólszerzői: Imre B.(3), Kozmor(2), Imre J.(2), Józsi Z.(2), Mészéros F.

negyeddöntő: F.C Buntstift - Gala Sport 3-0

csapatunk gólszerzői: Imre J., Kozmor, Józsi Z.

elődöntő: F.C Buntstift - Lak-Invest 5-1

csapatunk gólszerzői: Imre J.(2), Kozmor, Mészáros F., Józsi Z.

DÖNTŐ: F.C BUNTSTIFT - LAK-INVEST II   4-1

csapatunk gólszerzői: Kozmor (2),Imre J., Józsi Z.

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr98828403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása