Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Közel az első helyhez...

2007.12.25. 22:52 | buntstift | Szólj hozzá!

December 22-23-án a már hagyományos kőszegi tornán vett részt a csapat. A selejtezőcsoportban csapatunk talán a legnehezebb csoportba került, ugyanis a Novo Sport gárdája mellett a Zeg jó nevekből álló alakulatát kaptuk ellenfélül. A Novo Sport ellen nagyszerű játékkal már 3-0 arányban is vezetett a csapat, az eredmény végül 3-2 lett. Mivel a másik mérkőzésen a Novo és a zalaegerszegi csapat döntetlent játszott, így már biztos volt, hogy a Buntstift FC. továbbjut a nyolcaddöntőbe, a kérdés csak az volt, hogy az első, vagy második helyen. A Zeg ellen végül 1-1 lett az eredmény, ami az első helyet eredményezte.

A nyolcaddöntőben a Nestlé gárdájával mérkőzött meg a csapat. Az eredmény 6-2 ide. A következő ellenfél - immár a negyeddöntőben - a soproni Jamaica volt. Itt egy szoros mérkőzésen végül 2-1 arányban győzött a csapat. Az elődöntőben a Snapi gárdája volt az ellenfél. Sokáig 0-0-ra állt a meccs, de a második játékrészben két embert is kiállítottak a csapatunkból, igy az ellenfél mezőnyben 3 v 5 -ben próbálkozhatott, de egy kontrából Kratochwill Zoltán nagyszerű gólt szerezve előnyhöz juttatta csapatunkat, majd ő maga be is biztosította a győzelmet.

Ezek után következhetett a döntő, ami igazi csemegét ígért, ugyanis a Full Dozer csapatában több nb2-ben edződő futballista (Andorka, Nagy G., Subicz, Beke, Rózsa D.) is pályán volt. A mi csapatunkban is szép számmal akadtak, akik hosszabb-rövidebb ideig voltak csapattársai az említett játékosoknak. A döntőben a csapat a tornán eddigi legjobb játékát mutatta, és megérdemelten szerzett vezetést, majd 2-1-es Full Dozer előnyt ledolgozva 3-2-re is mentünk. Ezután egy bírói tévedés egy gólba került csapatunknak, amit sajnos nehezen dolgozott fel a gárda. Ennek a következményeképp ismét két játékosunk jutott a kiállítás sorsára, amit egy ilyen ellenféllel szemben kihúzni szinte lehetetlen volt, és az egy perc alatt bekapott két gól tulajdonképpen el is döntötte a mérkőzést. A vége 6-3 oda.

Nehéz igazi véleményt formálni a tornán történtekről, mert talán az eddigi legszínvonalasabb kőszegi tornán szerezte meg a csapat az ezüstöt. De az embernek maradt hiányérzete, mivel a döntő alaklulhatott volna másképpen is, ha nem befolyásolják különbőző tényezők. De mivel sok más helyen, és így a futballban sincsen "ha" ezért előre kell tekinteni. A torna után egy rendkívül finom vacsorán vett részt a csapat a Cáki Csikó Csárdában, ahol mindenki nagyon jól érezte magát.

A csapat tagjai:

kapus: Szép Róbert

mezőnyjátékosok: Albert Dániel, Táncsics Péter, Hajmási Milán, Kovács Szabolcs, Kratochwill Zoltán, Pozsonyi Tibor, Imre Balázs, Imre János, Kozmor Ákos, Szlávich Csaba

csapatvezető: Dienes Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr43275057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása