Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Uborkaszezon: Beszélgetés Kratochwill Zoltánnal

2008.06.25. 01:26 | buntstift | 5 komment

- Köszöntelek Zoltán. Az uborkaszezon rovatban te vagy a második vendégünk. Hogyan értékelnéd csapatunk utolsó téli szezonját, természetesen az összes tornát beleértve?

- A kőszegi teremtorna az utolsó évek legszínvonalasabb tornája volt. A címvédés volt a célunk, sajnos ez különböző okok miatt nem sikerült. A végeredmény tekintetében egy csapat bizonyult jobbnak nálunk, de idén mindenképpen visszavágunk és visszahódítjuk a kupát. A szombathelyi Szilveszter Kupán először vett részt a csapat. Véleményem szerint jól szerepeltünk, kis szerencsével akár a négybe is kerülhettünk volna, de így sem okoztunk csalódást, SŐT! Idén már több tapasztalattal és kellő rutinnal előrébb is végezhetünk.

- Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

- Maradéktalanul elégedett sosem vagyok magammal, hiszen mindig lehet valamely téren javulni. Természetesen voltak jó, és kevésbé jó meccseim, de hát szokásomhoz híven szerény maradok. Döntsék ezt el a szakértők a Sport tv-ben...:-)

- Melyik mérkőzésre emlékszel a legszívesebben vissza?

- Talán arra a meccsre emlékszem a legszívesebben, amikor 0-1-ről és kettős emberhátrányból fordítottunk, és jutottunk a döntőbe. A csapat küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, és bizonyította, hogy mekkora szíve van. Úgy gondolom az a meccs még jobban CSAPATTÁ formálta az együttest. Az már csak hab volt a tortán számomra, hogy én szerezhettem a gólokat.

- Hogy tetszett az új mez?

- Az új mez a csapathoz méltó, mondhatnám azt is, hogy olyan, mint a csapat. Kiváló. Szponzorunk pedig remélem az idén is támogat majd minket, akár nevezési díjjel, akár sportfelszereléssel. (pl. baseballsapka)

- Hol futballozol nagypályán? Tervezel-e váltást a nyári átigazolási szezonban?

- Ausztriában focizok a Mannersdorf csapatában. Eddig úgy néz ki, hogy itt folytatom a pályafutásomat.De sosem lehet tudni, hogy mikor csörög a telefonom.

- Mivel töltöd manapság napjaidat, és mit szeretnél csinálni 2-3 év múlva?

- Néhány hónappal ezelőtt államvizsgáztam. Testnevelés szakon szereztem a diplomám. Jelenleg keresem a számomra legmegfelelőbb állást. 2-3 év múlva? Azt amit most is, focizni. Illetve Szilveszter kupa győztes lenni a Buntstift-tel. Ha előbb sikerülne, az persze még jobb lenne.

- Van kedvenc hazai, illetve külföldi csapatod?

- Hazai (már) nincs, kedvenc külföldi csapatom pedig a Juventus.

- Kedvenc játékos?

- Zinedine Zidane, mert zsenialitása lenyűgöző volt. Illetve Del Piero.

- Tudjuk, hogy Magyarországon 10 millió futball szakértő van. Ha mégis a magyar válogatottról kellene véleményt alkotni, akkor Te miben látnád a megoldást, min változtatnál? Te hogyan állítanád össze a csapatot?

- Ez egy nagyon nehéz kérdés. Bár sokan úgy gondolják, hogy tudják a megoldást, talán nem is olyan bonyolult ez. Csak sajnos mégsem haladunk előre. A kérdést kiszélesíteném a válogatottról az egész magyar futballra. Ott kezdődnek a problémák, amikor az új szövetségi kapitánynak egy NB1-es edző a csapatáből beajánlja egyik játékosát a Nemzeti Sportban, nevezetesen Sebők Vilit, akin 10 millióan röhögnek, és az edző ezt komolyan is gondolja. Sajnos ez csak egy a a rengeteg hihetelen és megmagyarázhatatlan történetekből. MLSZ? Kisteleki?: Megfúrta Bozókyt, mert sokat keres Lothar ürüggyel. Magyar edző kell ide, mondja. Rá egy évre mégis külföldi edző kell - ugyanannyi pénzért jó az Erwin Koeman csak ő ráadásul még a Vodafone-t sem hozza magával. Hát amíg ilyenek történhetnek, addig szerintem nem várható felemelkedés. Bár a Voliék korosztálya talán kijut egy EB-re majd néhány év múlva. A válogatott összeállítása nem okoz gondot:

Szép - Albert, Kratochwill, Hajmási, Táncsics - Imre B., Kovács, Imre J., Komonszky - Kozmor, Szlávich

Csapatvezető: Dienes Balázs

Szakmai igazgató: Kozmor Imre

Masszőr: Soproni Péter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr12538122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krato 2008.06.25. 01:50:24

Ezúton jelzem hogy a D-licences edzői bizonyítványom kimaradt. Pedig rendelkezem vele!!

FüleAnti 2008.06.25. 10:59:03

Azt hiszem tényleg ez a legjobb válogatott...

Kámpozáncky 2008.06.25. 14:21:36

Krato!Velem bal futrinkába??? D-licenc kevés lenne h felhozz:P Szép napot!

Dzsákomázzi 2008.06.25. 17:31:15

El futballoznék jobb bekkbe mert akkor legalább ott is eszes játékos lenne köszi Zoli

Vojtekovszki 2008.06.27. 17:15:21

Ez egy remek válogatott lenne :) variábilisak lennénk, mint a dánok Morten-Olsen idejében, 4-4-2ből villámgyorsan váltanánk 4-2-4be :D
süti beállítások módosítása