Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Uborkaszezon: Beszélgetés Albert "10" Dániellel, csapatunk kapitányával

2008.05.21. 11:03 | buntstift | Szólj hozzá!

- Örömmel értesítelek, hogy Te vagy az első, aki az újjáéledt blog első riportalanya is egyben!
- Ennek, mint csapatkapitány kifejezetten örülök!
- Tetszik a kezdeményezés, hogy hétről-hétre (ha nem is mindig pontosan), külön-külön értékeljük a játékosokat? Akár még az "Uborkaszezonban" is?
-Igen, ez tényleg egy örömteli dolog, és biztos vagyok abban, hogy ezután mindenki még gyakrabban fogja nézni az oldalt, és én is akinek tudok szólok hogy nézze, mert az újitások nemcsak humorosak, de érdékesek is, és hasznos információkat is taglalnak a csapatról és a játékosairól egyaránt.
- Mindkét téli kőszegi tornán részt vettél! Melyikre gondolsz vissza a jobb szájízzel, és miért??
-Igen, tényleg ott voltam :-). Külön nem emelnék ki egyet sem, mert mindkettő nagyon jó emlékeket hordoz magában. Az első azért mert döntőben játszottunk, és akkor jött meg az új mez. A második pedig azért, mert elég magas szintü játékosok, és csapatok ellen futballozhattunk, ráadásul a csarnok is egy igazán varázslatos élmény volt nemcsak nekem, hanem mindenki számára.
-A szombathelyi szilveszter kupán először vett részt a csapat! Nem elevenítenéd fel a történetet a Te szemszögedből?
-Először voltunk ott, de már régóta tervben volt. Az élmény leírhatatlan, mivel rengeteg néző volt kiváncsi erre az egészre. Sok ismerős játékossal is találkoztam, és emiatt elég családias légkörben zajlott a kupa. Az egyenes kieséses szakaszban jóval nehezebb meccsek voltak, mint a csoportban, és a nézők száma is megnövekedett. Feltétlen jól éreztem magam mindenhol és mindenkor.
- A csapatban feltünt egy új arc is! NB 1-es játékosról, Ivancsics Gellértről van szó. Ellene még sérdülőcsapatban is játszottál. Hogyan értékelnéd a játékat!? Akkor és most?
-Igen, ő egy nem kis meglepetés volt az én számomra is, méghozzá kellemes meglepetés. Emberileg egy nagyon korrekt, és rendes gyerek, a játékára pedig nem lehet senkinek panasza. Mindkét nap hozzátette a magájét, és remekül futballozott, a bal lába különösen kiváló, amit ha jól tudom a magyar bajnokságban is kamatoztatott.
- Jól tudod! Szóba került már, hogy megvan a végleges keret! Ütőképesnek tartod a következő szezonra is ha a csapat egybe marad, avagy "vérfrissítésre" is szükség van?
-Nincs szükség új játékosokra szerintem. A csapategység is csak erősödik, ha ugyanazok az arcok találkoznak újra és újra. Ha senki nem sérült, és mindenki rá is fog érni, abban az esetben kivételesen jó szezon lehet a következő.
-Te vagy az egyetlen játékos a csapatban, akinek nincs nagypályás csapata. Tudjuk Rólad hogy nem a legjobb a kondid, mégsem  lógsz ki a csapatból! Mondd, hogy csinálod?
-Olyan csapatban, mint a mienk, nagyon könnyü jól futballozni, arról nem is beszélve, hogy a játékostársak nagy részével több helyen is együtt focizok, és így egymás gondolatát is nagyon ismerjük. Emellett Veszprémben rengeteget játszom kispályán ami segít abban, hogy ne felejtsem el az alapvető dolgokat.
Szezonkezdetkor találkozunk, reméljük nem lesz olyan csapat akiért lecserélnéd a Buntstift mezét. Uraim akik olvassátok figyelem, mert lehet éppen Te leszel az, akit legközelebb megkérdezek.

CSAK A BUNTSTIFT!!

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr14480216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása