Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Összetartottunk

2008.06.19. 20:32 | buntstift | 2 komment

Hosszú szünet után ismét sikerült a keret nagy részét időben és térben is összehozni :-) Nagy örömünkre szolgált, hogy a foglalkozáson Imre János is tiszteletét tette, reméljük a következő szezonban már nem hezitál, hogy melyik csapathoz tartozik igazán. Három idegenlégiósunk is volt a szerdai összetartáson, Tóth András (Frenky), Horváth Péter és Varga Dániel személyében. A program a nagy egymásnak örülés után természetesen egy jó hangulató egymás közti játék volt, amolyan " Follyon a ZSUGA! " jelszóval. Kölün köszönetet kell mondanunk Kratochwill "Krato" Zoltánnak, aki biztosította a csapat számára a termet! Ezúton is szeretnénk neki köszönetet mondani a csapat nevében!

A játékról azt hiszem csak dícsérő szavakat lehet ejteni, mint ahogyan a játékosok állóképességéről. A rendkívüli hőség a teremben nem könnyítette meg a csapatok dolgát, emiatt a nem létező játékvezető (Sápi Csaba a szerk.) a gyakorlás alatt öt perces ivószünetet rendelt el a magas páratartalom miatt.

Reméljük minél több hasonló összejövetelt tudunk tartani a jövőben!

Addig is Hajrá Buntstift!

http://blog.hu/admin/blogs/20635/files#

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr93529702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kámpozánczki 2008.06.19. 21:42:15

Köszönöm fiúk! Ez valóban futballünnep volt számomra!!:)

Vojtekovszki 2008.06.20. 16:32:39

Tényleg remek volt ez a futball, na meg SÁpi Csabi is hiszen észrevétlen maradt. :) Neki is köszönjük, hogy nem küldte a lelátóra a szakvezetőt.:D
süti beállítások módosítása