Buntstift FC.

Életünk a football!

Szponzoraink:

Friss topikok

Kozmor: "Megvan a végleges keret"

2007.11.30. 17:48 | buntstift | Szólj hozzá!

 

November végére kialakult a csapat végleges kerete. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor ez már csak egy alkalommal fog változni. De ez csak a Szilveszter Kupát érinti. Az első megmérettetés a kőszegi torna lesz, amit december 16-án, valamint 22.-23-án bonyolítanak le a szervezők. Az, hogy a csapat melyik napon kezdi a selejtezőket a sorsolástól függ, de valószínűbbnek tűnik a 22-ei időpont. Kozmor Ákos csak a tornagyőzelmet tartja elfogadhatónak, bár az igaz, hogy a kőszegi tornák közül ez vonzza a színvonalasabb csapatokat, tehát nem lesz egyszerű dolga a fiúknak.

Tehát a végleges keret:

Kapus: Szép Róbert

Mezőnyjátékosok: Albert Dániel, Táncsics Péter, Kovács Szabolcs, Hajmási Milán, Kratochwill Zoltán, Pozsonyi Tibor, Imre Balázs, Imre János, Kozmor Ákos, Szlávich Csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://buntstift.blog.hu/api/trackback/id/tr55248100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása